Over ons

De man achter Cees Pouw Groenservice

Prachtige tuinen en de natuur inspireren Cees Pouw in zijn dagelijkse bezigheid. Buiten werken zit bij hem in het bloed en in tuinieren heeft hij zijn droombaan gevonden. Na jaren actief in de tuin te hebben gewerkt onder de naam van andere hoveniers, was het in 2000 voor Cees Pouw tijd om zijn eigen groenservice te starten.

Met groot succes, want vandaag de dag staat Cees Pouw Groenservice bekend als een bedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, klantgerichte service en betrouwbaarheid. Wilt u in contact komen met Cees Pouw? Via het contactformulier kunt u altijd een afspraak maken.

Onze Diensten

Cees Pouw Groenservice kan verschillende diensten aan u verlenen op het gebied van tuinieren. Onderstaande diensten zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Voorbeeld van diensten

Door de jaren heen heeft Cees Pouw zich gespecialiseerd in enkele vaardigheden, zoals het aanleggen en onderhouden van gazons, tuinonderhoud, bestrating en het snoeien van fruitbomen.

Rozentuin

Rozentuin

Over ons

Cees Pouw staat bekend om zijn concurrerende prijzen en service.

Lees verder

Kruiwagen

Kruiwagen

Contact

Neem contact met ons op om eventuele vragen te stellen en afspraken te maken.

Lees verder

Bloementuin

Bloementuin

Onze Diensten

Wij bieden per seizoen verschillende diensten aan voor particulier en bedrijf.

Lees verder